Evakueringsstol 600H MK5

16,990 kr inkl. mva

Standard Plus evakueringsstol fra evac+chair Denne evakueringsstolen gjør det veldig enkelt å evakuere funksjonshemmede mennesker ned trapper. Dette er en anbefalt stol for alle offentlige bygg med trapper.

  • Enkel å bruke for èn til to personer
  • Størrelse lukket: H 1100 mm x B 600 mm x D 270 mm
  • Størrelse åpnet: H 1350 mm x B 600 mm x D 1120 mm
  • Utviklet og produsert i UK
  • TUV godkjent

Evakueringsstol Standard Plus – For enkel evakuerings for en person!

Skulle det oppstå en nødssituasjon er det viktig å evakuere alle så raskt og effektivt som mulig. Men hva med de som har redusert bevegelsesevne?

Med en markedsledende evakueringsstol fra Evac chair  har du akkurat det du trenger for å nettopp kunne evakuere mennesker med redusert bevegelsesevne. Den kan brukes av én person, og det tar bare noen få sekunder å sette opp stolen og plassere personen i den. Stolen er designet for å være stabil og sikker, og den har en spesiell bremsefunksjon som gjør at den ikke kan rulle ned trappene.

Evac chair har en rekke forskjellige modeller tilgjengelig, avhengig av behovene til bygget eller området som skal evakueres. De har også tilbehør som kan hjelpe til med å tilpasse stolen til spesifikke behov, for eksempel en hode- og nakkestøtte for ekstra støtte.

Dette følger med standard evakueringsstol

Evac chair Standard Plus stol
Støvdeksel
Veggmonteringsbrakett

Ta kontakt med oss

Har du noe spørsmål, trenger hjelp eller ønsker et tilbud til ditt prosjekt? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Evakueringsstol 600H MK5”

Relaterte Produkter