Brannslange skilt

185 kr inkl. mva

Brannslange skilt for markering av brannslange

Brannslange skilt som tydelig viser hvor brannslange er tilgjengelig. Skiltet skal være plassert riktig i forhold til brannslange skapet i en høyde som gjør skiltet godt synlig på avstand.

Alle være brannskilt oppfyller kravene i ISO 7010. Standarden bestemmer utformingen og fargen på sikkerhetsskilt på arbeidsplasser og andre steder der personer har behov for sikkerhetsinformasjon. Formålet med standarden er at sikkerhetsskilt skal være lett å kjenne igjen og forstå, uansett nasjonalitet og språk.

For at skiltene skal lyse i mørket, lades det opp av kunstig lys eller dagslys. Om strømmen skulle gå vil skiltet lyse i mørket i en periode etter gjeldende krav.

Brannslange skilt for tydelig merking

Alle bygg skal være godt tilrettelagt for effektiv manuell brannslukking. Det skal være manuelt brannslukkerutstyr tilgjengelig for slukkeinnsats i brannens tidlige fase. Manuelt slukkerutstyr skal komme i tillegg til eventuelle automatiske brannslukkeranlegg som eksempelvis sprinkelanlegg.

Montering av brannslange skilt

Skiltet kan monteres med dobbeltsidig tape. Vi anbefaler 3M VHB tape for montering av dette skiltet. Skiltet kan monteres både innendørs og utendørs ved behov. Det følger med festemateriell til dette skiltet (dobbeltsidig tape).

Dimensjoner 15 × 15 × 0.7 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Brannslange skilt”

Relaterte Produkter