Brannstige 4,8 m – Fastmontert

4,499 kr inkl. mva

Brannstige er en viktig faktor for brannsikkerhet i ethvert hjem eller bygning. Å ha en brannstige er en nødvendighet for å sikre at du og din familie kan evakuere raskt og trygt i tilfelle brann. Dette er en godkjent rømningsvei.

  • Enkelt å montere selv
  • Alt du trenger medfølger
  • Godkjent rømmningsvei

Brannstige på hele 4,8M – Enkel montering med Norgesstigen

Brannstige er en viktig faktor for brannsikkerhet i ethvert hjem eller bygning. Å ha en evakueringsstige er en nødvendighet for å sikre at du og din familie kan evakuere raskt og trygt i tilfelle brann. Utfellbare evakueringsstiger er en av de beste løsningene for å sikre trygg evakuering fra høyere etasjer i en bygning.

Denne stiger fra Norgesstigen er en utfellbar stige på hele 4,8 meter og er enkel å montere. Alt du trenger følger med i pakken. Den er laget av sjøvannsbestandig aluminium, noe som gjør den både sterk og holdbar.

Montering av denne evakueringsstigen er enkel og tar ikke mye tid. Du trenger ikke å bekymre deg for å kjøpe ekstra verktøy eller tilbehør, siden alt du trenger følger med i pakken. Instruksjonene er også enkle å følge, slik at du kan montere stigen selv.

Så hvis du leter etter en pålitelig og sikker brannstige, bør du vurdere å kjøpe Norgesstigens utfellbare stige på 4,8 meter. Skulle du være usikker eller ha andre spørsmål, kan du når som helst ta kontakt med oss.

Vekt 3 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Brannstige 4,8 m – Fastmontert”

Relaterte Produkter