Brannslukker – Nordic 6L 34A Skum

799 kr inkl. mva

En slukker som er pålitelig er viktig å ha i hjemmet, på arbeidsplassen eller i bilen. Brann er en alvorlig trussel for båe mennesker og eiendom. Brannslukker Nordic 6 L skumapparat er en av de mest populære og pålitelige slukkerne på markedet.

Brannslukker Nordic 6 L 34A 183B skum – et trygt valg

En brannslukker som er pålitelig er viktig å ha i hjemmet, på arbeidsplassen eller i bilen. Brann er en alvorlig trussel for både mennesker og eiendom. Brannslukker Nordic 6 L skumapparat er en av de mest populære og pålitelige slukkerne på markedet.

Nordic 6 l. AB skumslukker er en av markedets beste brannslukkere når det kommer til effektklasser. Med en slukkeeffekt som er 60% bedre enn minimumskravet i bolig i.h.t. Forskrift om brannforebygging, kan man være sikker på at denne brannslukkeren vil være en god investering.

Slukkefekten overgår også anbefalingene til Forbrukerrådet, og dette gjør Nordic 6 l. slukker til et produkt som er verdt å vurdere når man skal kjøpe et brannslukningsapparat.

Hvorfor velge Nordic 6 L skumslukker?

Det er viktig å ha et brannslukningsapparat tilgjengelig, og Nordic 6 l. brannslukker er et produkt som gir en trygg og sikker løsning. Med høy kvalitet og godkjent i henhold til norske og europeiske standarder, kan man være trygg på at man har investert i et produkt som vil være en god hjelp i tilfelle en brann skulle oppstå.

Så hvis du vil ha en brannslukker som gir god slukkeeffekt og er godkjent i henhold til norske og europeiske standarder, så er Nordic 6 l. slukker et produkt du bør vurdere.

I tillegg til Nordic 6 L skumrapparat, finnes det også andre typer brannslukkere på markedet. Det er viktig å velge en slukker som passer til ditt behov. Hvis du er usikker på hvilken slukker du skal velge, må du ikke nøle med å ta kontakt med oss i Evaco.

Teknisk informasjon

Dimensjoner (h + Ø): ca. 52 cm, Ø 16 cm.
Vekt: ca. 9,7 kg.
Brannklasse: AB
Effektklasse: 34A 183B
Driftstemperatur: +5°C til +60°C
Reklamasjonsrett: 5 år ved privatkjøp / 1 år ved næringskjøp i.h.t. kjøpsloven.
Vedlikehold i bolig i.h.t. NS-3910:
Kunden skal selv etterse sin håndslukker hvert halvår.
Faglig kontroll hvert 5 år i bolig / Service hvert 5 år.
Godkjenninger: NS-EN3-7:2004 og CE-0409. DNV ID 531 og Rattmerket 0575/2022

Vekt 10 kg
Dimensjoner 52.5 × 15 × 15 cm
Størrelse

6 liter

Type Brannslukker

Skum

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Brannslukker – Nordic 6L 34A Skum”

Relaterte Produkter