Brannslukker – Nordic 6 KG Pulver 43A

599 kr inkl. mva

Brannslukker Nordic 6 Kg ABC pulverapparat har en høy kvalitet og er godkjent i henhold til Norske og Europeiske standarder. Denne brannslukkeren har en effektklasse / slukkeeffekt som er anbefalt av Forbrukerrådet.

Brannslukker Nordic 6 Kg ABC pulverapparat – et trygt valg

En brannslukker som er pålitelig er viktig å ha i hjemmet, på arbeidsplassen eller i bilen. Brann er en alvorlig trussel for båe mennesker og eiendom. Brannslukker Nordic 6 Kg ABC pulverapparat er en av de mest populære og pålitelige brannslukkerne på markedet.

Dette brannslukkningsapparatet har en høy kvalitet 43A og er godkjent i henhold til Norske og Europeiske standarder. Det betyr at du kan stole på at det fungerer som det skal når du trenger det mest. Brannslukkeren er testet og godkjent av Forbrukerrådet, og har en effektklasse / slukkeeffekt 43A som er anbefalt av dem.

Hvorfor velge Nordic 6 Kg slukker?

Dette pulverapparatet er en allsidig brannslukker som kan brukes på ulike typer branner. Den kan brukes på branner i klasse A, B og C. Klasse A branner er branner i faste stoffer som tre, papir og tekstiler. Klasse B branner er branner i flytende stoffer som bensin, olje og maling. Klasse C branner er branner i gass.

Pulverapparat er enkel å bruke og krever minimal opplæring. Det er viktig å vite hvordan man bruker en slukker før man trenger det. Det kan være lurt å øve på å bruke slukkeren før en eventuell brann oppstår. Det kan også være lurt å ha en brannøvelse på arbeidsplassen eller hjemme.

I tillegg til Nordic 6 Kg ABC pulverapparat, finnes det også andre typer brannslukkere på markedet. Det er viktig å velge en slukker som passer til ditt behov. Hvis du er usikker på hvilken slukker du skal velge, må du ikke nøle med å ta kontakt med oss i Evaco.

Teknisk informasjon

Dimensjoner (h + Ø): ca. 52.5 cm, Ø 15 cm.
Vekt: ca. 9,1 kg.
Brannklasse: ABC
Effektklasse: 43A 233B C
Driftstemperatur: -30°C til +60°C
Reklamasjonsrett: 5 år ved privatkjøp / 1 år ved næringskjøp i.h.t. kjøpsloven.
Vedlikehold i bolig i.h.t. NS-3910:
Kunden skal selv etterse sin håndslukker hvert halvår.
Faglig kontroll hvert 5 år i bolig / Service hvert 10 år.
Godkjenninger: NS-EN3-7:2004 og CE-0409. DNV ID 531 og Rattmerket 0575/2022

Vekt 10 kg
Dimensjoner 52.5 × 15 × 15 cm
Størrelse

6 Kg

Type Brannslukker

Pulver

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Brannslukker – Nordic 6 KG Pulver 43A”

Relaterte Produkter